AGENDA

Spel:
Inge Fuchs, Dieuwertje van Geest, Irma Hollander, Floortje Jorna, Marco Krcevinac, Jan Linthorst, Debbie Nuijten, Mieke Ridder, Jet van Riel, Marjolijn Seijsener, Steven Sietses, Frank de Vries

Bewerking & regie:
David Geysen

Kostuums:
Bernadette Keijzers – Studio Phoenix

Lichtontwerp & tecniek:
Marijn Janssen

Regieassistent:
Marjolijn Seijsener

Productieleiding:
Jeanette Winters

Met dank aan:
Peek Hijmans

Odia - Driekoningenavond

Speeldata:
4, 5, 6 april en 7 april (matinee)

Aanvang:
20.00 uur, matinee 14.00 uur

sLet Op:
er wordt gespeeld in het Hart Theater. Deze opstelling is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelgebonden.

De spelers van Toneelgroep ODIA speelden onder professionele begeleiding van David Geysen in de prachtige kostuums van Bernadette Kijzers in het Hart Theater deze bijzondere familievoorstelling. Het Haagse publiek kwam massaal kijken en was onder de indruk van het spel en de enscenering. Door de live muziek, de beelden en het groteske acteren waande de toeschouwer zich in het Globe theater van Shakespeare zelf. De magie van het theater kwam volledig tot leven in deze Driekoningenavond. Door dit grote succes heeft House of Rat dan ook besloten om elk jaar in het voorjaar een toegankelijke familievoorstelling te maken met een wisselend amateurgezelschap uit Den Haag. In seizoen 2024/2025 maakt Geysen, Ibsens PEER GYNT met de Toneelgroep WATS. De fantasievolle levensreis van een geboren leugenaar. 

ODIA Driekoningenavond De Schaapjesfabriek
ODIA Driekoningenavond De Schaapjesfabriek
ODIA Driekoningenavond